باید از درگاه خداوند همواره بخواهيم که ما را از فراموش کردن ياد امام زمان عليه السلام محفوظ بدارد.
زیرا خداي عزّ و جلّ بر ما نسبت به آن حضرت وظايفي و آدابي قرار داده که جز با مداومت کردن بر ياد او از ما تحقق نمي پذيرد.
عبارتي است که از خود آن جناب عليه السلام از طريق شيخ عَمْري رضي الله عنه در کتاب کمال الدين به سند صحيح عالي روايت آمده که: «و ذکر آن حضرت را از يادمان مبر …». [۱]
پس باید در اين عبارت تدبُّر کنیم که چگونه آن حضرت این را از دعاهاي مهم قرار داد شده، و شيعيان دستور يافته اند در آن مکالمه های شريف چنين سخن بگويند، از اين نکته نباید غفلت کرد، و در تمامي اوقات به ويژه مواقع استجابت دعا به درگاه خداي تعالي تضرُّع و زاري کنیم که به فراموشي ياد آن جناب عليه السلام دچار نشويم، و دعا را تا به هنگام مبتلا شدن نباید به آن تأخير انداخت، که در روايات رسيده از امامان عليه السلام در آداب دعا کردن آمده که: لازم است مؤمن پيش از آنکه بلا نازل شود و به دعا کردن مبادرت ورزد.
باید از خداي عزّ و جلّ درخواست کنیم که ما را از گناهاني که مايه دچار شدن به فراموشي ياد امام زمان ميشود، مصون و محفوظ بدارد، که اين امر شديدترين و بزرگترين نقمت ها و محنت هاست.
در بعضي از دعاهايي که از امامان عليه السلام روايت گرديده است چنين آمده: اَللَّهُمَّ اغفِرْ لي الذُّنُوبَ الَّتِي تُنْزِلُ النَّقَمَ؛ (بار خدايا! بر من بيامرز گناهاني را که مايه نزول نقمت هستند.)
بدون ترديد فراموش کردن ياد امام و غفلت نمودن از آن جناب عليه السلام نقمت و بلاي بزرگي است که نقمت هاي دنيا و آخرت بر آن مترتّب مي گردد.
(رک: مکیال المکارم؛ محمد تقی موسوی اصفهانی؛ جلد ۲)
————————————————————————————–
[۱] کمال الدين ۵۱۳:۲.
آخرین دیدگاهها